Vorige edities

Nieuwsbrief nummer 62

Nieuwsbrief nummer 61

Nieuwsbrief nummer 60

 

Contact

De Oude Veiling 1b
1689 AA Zwaag

T

0229 - 26 91 53

F

0229 - 27 18 95

E

info@acretia.nl

 

Producten

 
0229 - 26 91 53 Bel ons
 

De eerste nieuwsbrief pas van 2020. Gelukkig vanwege grote drukte. Op volle kracht zijn we werkzaam aan creatieve projecten voor onze klanten. 

De afgelopen maanden was de werkvoorraad maximaal en ook voor de komende maand is dat nu al te zien. Het is 'gewoon' heel druk te noemen en dat is toch bijzonder in deze tijden. Het gaat heel goed.

Bijzonder trots zijn we dan ook op onze klanten, projecten, het werk en ons team! Vol positiviteit gaan wij de komende tijd aan de slag met bijzonder mooi werk, voor sterke merken.

Onderstaande een kleine greep. Binnenkort meer!

Klik HIER als deze nieuwsbrief niet goed wordt weergegeven.

 
Acretia

KaRo vrolijk(t) de weg op

KaRo Tuinbouwtechniek &-benodigdheden heeft een nieuwe vrachtwagen en wij zijn er minstens zo trots op als zijzelf! Voor de bestickering moesten we eerst uiteenlopende diensten en producten in één beeld vangen. Hiervoor ontwierp Acretia een creatieve ‘swirl’. De volgende uitdaging was de uitvoering. Een slimme combi van transparante en volvlakfolie bood uitkomst. De bekende mascotte lacht je natuurlijk weer toe. Daar word je zelfs in de file vrolijk van!?

 
Acretia

Zeven, acht en negen voor Fietsvoordeelshop.nl

De keten groeit en groeit. In december opende Fietsvoordeelshop.nl alweer het zevende filiaal in Uden. Ook hier verzorgde Acretia het ontwerp voor de gevelsigning van het pand. Wij doen dit steeds geheel in de lijn van de andere vestigingen, zodat de uitstraling overal uniform is. We tellen nu door richting tien want begin juni hebben we ook de achtste en negende vestiging in Breda en Ridderkerk vorm gegeven. Doortrappen, daar houden we van!

 
Acretia

Bomen in De Buitentuin

Acretia ontwikkelde een logo en stijl voor De BuitenTuin van Tuincentrum De Boet. Achter de parkeerplaats van De Boet staat namelijk een hectare vol met het prachtigste plantgoed. Bomen, struiken, heesters en hagen; het staat er! Middels de naam De BuitenTuin wordt deze kwekerij nu aangeduid op bezorgwagens, reclameborden en spandoeken zodat niemand er meer omheen kan; een goed gevulde tuin haal je bij De Boet!

 
Acretia

Kamerplanten halen met De Boet bus

Jaja, Tuincentrum De Boet heeft weer een nieuwe Connexxion bus rondrijden in de regio Groot Alkmaar! Acretia maakte het ontwerp, met als onderwerp kamerplanten. Want ook daarvoor is De Boet hét adres. Wist u dat het een hele puzzel is om van zo’n groot voertuig één visueel geheel te maken? De plakoppervlakte wordt namelijk bruut onderbroken door de raampartijen. Gelukkig hebben onze ontwerpers daar hun optische trucjes voor.

 
Acretia

Logo's, logo's en logo's

De afgelopen maanden hebben we veel ontwikkelingen gedaan van logo's en huisstijlen. Het is altijd weer prachtig een woordmerk om te toveren tot een beeldmerk dat herkenbaar is.

 
Acretia

SmitBrandhoff Tweewielers

Nadat Smit Tweewielers in Grootebroek ermee stopte, veranderde Brandhoff zijn naam in Smit Brandhoff 2Wielers. Ook nam hij het nieuwe pand aan de Zesstedenweg én de reclamepartner van Smit over: “Als Acretia alles kan maken en snel kan leveren, dan is dat toch top?” We konden meteen aan de bak. Eerst met divers winkelmateriaal en daarna met uitnodigingen, advertenties en posters voor de openingscampagne. Proost, vakmensen, op een fijne samenwerking!

 
Acretia

Thatís the Spirit!

Sportclubs zijn grotendeels afhankelijk van sponsorinkomsten. Daarom heeft SC Spirit ‘30 uit Hoogkarspel – waarvoor wij ook het presentatiemagazine en het entreebord maakten – ervoor gekozen om nieuwe reclameborden door Acretia te laten regelen. Wij zitten de bedrijven meteen achter de broek om hun wensen en logo’s op te nemen. Zo scoor je als club punten bij je sponsors. Hun bord moet zo snel mogelijk langs het veld prijken. Dát is voor ons de sport!

 
Acretia

24Telecom via netwerk

Klanten kwamen zelfs aangewaaid uit het Gelderse Ermelo! Ook nu via een relatie die Acretia had aanbevolen. Voor 24Telecom, actief in zakelijke telefonie, mochten wij de folderlijn opkrikken naar niveau 3.0. En zoals dat gaat bij tevreden klanten, volgde al snel meer opdrachten. Acretia verzorgde een nieuwe flyer, een nieuwsbrievenmodule en een offerte-template in Word. Eén belletje was genoeg ;-) 

 
Acretia

Topgardens topreclame!

De eerste wagen van Topgardens Landscaping uit Wijdenes ontwierpen wij alweer dik tien jaar geleden. Afgelopen maand pasten wij het tijdloze ontwerp toe op alweer de achtste wagen! Topgardens Landscaping ondervindt aan den lijve de mediakracht van een frisse, opvallende bedrijfsauto. Overal waar zij in een nieuwbouwwijk aan de slag gaan, leidt deze reclame tot aanvragen (en veelal opdrachten) van buurtbewoners. Top! 

 

Bekijk wat wij voor u kunnen betekenen

Website
 

DUS. Dat is nieuws...

Copyright © 2019 Acretia Media & Creatie

Adverteren  |  Huisstijl  |  Website  |  Drukwerk  |  Verpakking  |  Campagne

wetransfer ROTA Linkedin Facebook Twitter YouTube