Vorige edities

Nieuwsbrief nummer 63

Nieuwsbrief nummer 62

Nieuwsbrief nummer 61

 

Contact

De Oude Veiling 1b
1689 AA Zwaag

T

0229 - 26 91 53

F

0229 - 27 18 95

E

info@acretia.nl

 

Producten

 
0229 - 26 91 53 Bel ons
 


Rijmen, surprises knutselen en een ander verrassen. Sinterklaastijd, heerlijk!
Wij trekken een extra blik creativiteit open. Van niets iets maken. En vooral plezier hebben. Sinterklaas mag dan een kinderfeest zijn, het kan ook het kind in jezelf naar boven halen. Vrij denken, ontdekken en nieuwe ideeën laten groeien tot iets geweldigs. Oftewel, Acretia. Wij wensen u een gezellige Sinterklaasavond vol verwondering!

 

Klik HIER als deze nieuwsbrief niet goed wordt weergegeven.

 
Acretia

De juiste aanpak voor ToekomstGroep

Wie wil meedingen naar een bijzonder project, moet een bijzonder aanbod doen. ToekomstGroep snapt dat. De aannemer zette zijn voorstel voor 223 nieuwe woningen niet uiteen in een Word-document, maar liet het Acretia in twee prachtige boekwerken gieten. Wij maakten de bladindeling, redigeerden de teksten, werkten visuals uit, gaven het geheel vorm én verzorgden de druk… in vijf dagen tijd! Het was een uitdaging, maar het resultaat past precies bij ToekomstGroep en zijn plannen: onderscheidend en hoogwaardig. Mét als mooi resultaat: de gunning!

 

 
Acretia

Kerstcampagne Tuincentrum De Boet

Van gezinnen uit Utrecht tot bussen vol senioren: de kerstshow van De Boet in Hoogwoud trekt bezoekers van heinde en verre. Acretia is al jarenlang reclamepartner van het unieke tuincentrum. Zo verzorgden wij ook dit jaar de kerstcampagne. Onder meer radiocommercials, billboards, advertenties in dag- en weekbladen, de kerst-bezorgbus en een speciale kerstkrant van vier pagina’s (534.000 stuks huis aan huis verspreid) brachten het evenement weer goed onder aandacht. De drukte begon dit jaar vroeger dan ooit! 

 

 
Acretia

Duidelijk Peter Ursem

Afgelopen zomer werd Peter Ursem de Mitsubishi-dealer van Zaandam e.o. Hiermee opende het autobedrijf zijn vijfde vestiging. En ook deze mocht Acretia in de bekende stijl aankleden. Mede dankzij de nieuwe reclameborden rondom het pand kan het niemand meer ontgaan: na Alkmaar, Schagen, Purmerend en Zwaag vindt men ook hier de betrouwbaarheid van Peter Ursem. 

 

 
Acretia

Trots op MooiLand

In de wijk Bangert & Oosterpolder in Zwaag, verrijst weer een prachtig nieuw deelplan: MooiLand. In opdracht van Ooms Bouw & Ontwikkeling creëerde Acretia alle uitingen voor de verkoop, waaronder een overzichtelijke website, fraaie brochure, advertenties en 30.000 flyers die huis aan huis zijn verspreid. Maar het begon allemaal bij de naamgeving en het logo. Wij zijn niet alleen trots op het sprankelende eindresultaat, maar ook op het vertrouwen van onze klant. Ooms gaf ons volledig de vrije hand. Mooi, alle woningen werden direct gereserveerd door geinteresseerden!

 

 
Acretia

Rijdende reclame voor CCG Raamdecoratie

“Moet dat nou zo groot en opvallend?”, vroeg Lorenzo van CCG Raamdecoratie in Zwaag zich hardop af. Nog wat onwennig keek hij naar ons full-color ontwerpvoorstel voor zijn nieuwe busje. Op zijn vorige bedrijfsauto stond alleen het logo. Na een paar nachtjes erover slapen gaf hij groen licht. Inmiddels rijdt Lorenzo trots rond met zijn herkenbare verschijning. Iedereen die de bus ziet, weet wat CCG Raamdecoratie doet. Dat noemen wij kansen pakken!

 

 
Acretia

Van der Meulen (ver)pakt door

Importeur/distribiteur en groothandel van speelgoed Van der Meulen uit Sneek blijft keihard aan de weg timmeren. Afgelopen maanden hebben zij hun succesvolle merk SportX verder versterkt. Voor de tientallen toegevoegde producten mocht Acretia de verpakkingen weer ontwerpen. Tafeltennisbatjes, jeu de boules, voetbaldoeltjes, duikbrillen, shuttles: alles verschijnt herkenbaar in de schappen. Doordat wij de huisstijl in het begin goed hebben neergezet, konden we nu creatief én snel doorpakken!

 

 
Acretia

Wensen waarmaken voor Ooms

Of Acretia even snel wat promotiemateriaal kon ontwerpen en leveren voor Ooms Bouw & Ontwikkeling? Dat zijn natuurlijk klussen waar wij van dromen! Vakkundig bedachten we een banner met referentieprojecten en een thematisch beeld die samen het verhaal van Ooms neerzetten: Ooms bouwt door! Net als Acretia. Binnen 5 dagen werd het afgeleverd. Weer een wens vervuld ;-)

 

 
Acretia

Facebook Campagne Reustraprenovatie.nl

Een unieke belofte, aantrekkelijke afbeeldingen en een prijsopgave binnen een paar muisklikken. Dat zijn de hoofdingrediënten van de succesvolle online campagne van Reus Traprenovatie. Een concrete prijs voor maatwerk traprenovatie blijkt precies wat mensen willen hebben. Vanaf de lancering trokken de Facebookadvertenties direct 1500 unieke klikken per maand! Zo veel mensen help je niet in de winkel. Inmiddels hakken mensen knopen door en komen ook de opdrachten binnen. The only way is up!

 

 
Acretia

Lancering Energie Kozijn

Select Windows is niet alleen toonaangevend fabrikant van kunststof kozijnen, maar verleent haar dealers ook nog eens uitstekende marketingondersteuning. En daar helpt Acretia dan weer bij. Dit jaar is het baanbrekende Energie Kozijn landelijk geïntroduceerd. Na het logo ontwikkelden wij het promotiemateriaal. Alle verkooppunten zijn nu voorzien van banners op de vloer, leaflets op de balie en stickers op de pui. Bezoekers krijgen er spontaan energie van.



 

 

Bekijk wat wij voor u kunnen betekenen

Website
 

DUS. Dat is nieuws...

Copyright © 2019 Acretia Media & Creatie

Adverteren  |  Huisstijl  |  Website  |  Drukwerk  |  Verpakking  |  Campagne

wetransfer ROTA Linkedin Facebook Twitter YouTube