Acretia Media & Creatie

Acretia Media & Creatie - alles onder één dak

Acretia Media & Creatie is een fullservice reclame- en mediabureau en helpt zowel ondernemingen met het vinden van nieuwe wegen als met het vervolgen van de gekozen weg. Onafhankelijk denken en doelmatig uitvoeren gaan hierbij hand in hand: van het concept en ontwerp tot de realisatie en het beheer.

De opdrachtgever heeft direct contact met de ontwerpers en uitvoerders. Het voordeel is snelheid, effectiviteit, kwaliteit en kostenbesparing.

Acretia levert belangrijke diensten

Acretia Media & Creatie is een one stop shop waar u als klant volledig wordt ontzorgt. Onze ervaring en specialismes bestrijken een breed gebied. Zo kunnen we samen met u de complete identiteit en commerciële boodschap van uw bedrijf communiceren. Hieronder treft u in grote lijnen onze specialisaties:DUS! Ik wil...

Laatste nieuws

 • Nieuwsbrief 69

  Nieuwsbrief 69

  DI 04 JULI 2023

  Dubbel groot nieuws

  Jazeker. Want naast de vel mooie dingen die wij het afgelopen halfjaar maakten (Zie de nieuwsbrief) versterkte Acretia zich met twee nieuwe teamleden!

  Bram (23) is afgestudeerd in UX design. Hij is dus user experience designer. Voor deze Zwaager is Acretia zijn eerste echte werkgever. Naast zijn kennis van online klantervaring is bram helemaal thuis in de wereld van AI. Nieuwe generatie, nieuwe inspiratie.

  Dezelfde vracht nieuwe kennis brengt Andrew. Deze Vormgever (62) was op zoek naar een bureau om nog een aantal jaren creatief te knallen. Van zijn jarenlange ervaring in art direction en conceptmatig denken in de Amsterdamse bureauwereld gaan wij (en onze klanten!) veel plezier beleven.

  Vanuit onze bruisende studio wensen wij u alvast een heerlijke zomer toe!

  Bekijk hier Nieuwsbrief 69 LEES MEER >

Contactformulier

Verstuur >>>
Zwaagdijk 424h, 1686 PJ Zwaagdijk-West
Zwaagdijk 424h 1686 PJ
Zwaagdijk-West
0229 - 26 91 53
0229 - 26 91 53
info@acretia.nl
info@acretia.nl
www.acretia.nl
www.acretia.nl

Route naar Acretia

Verstuur >>>