Vorige edities

Nieuwsbrief nummer 63

Nieuwsbrief nummer 62

Nieuwsbrief nummer 61

 

Contact

De Oude Veiling 1b
1689 AA Zwaag

T

0229 - 26 91 53

F

0229 - 27 18 95

E

info@acretia.nl

 

Producten

 
0229 - 26 91 53 Bel ons
 

Ook zo genoten van de zomer en zin in de herfst? Ons team is na de zomer compleet en vol energie uit de startblokken geschoten. Hieronder delen wij een aantal mooie resultaten met u. Ondertussen maken wij ons alweer op voor de volgende piek. In december willen veel bedrijven extra scoren. Dus wij gaan snel verder; er wordt aan de deur geklopt... Hard geklopt, zacht geklopt! 

 

Klik HIER als deze nieuwsbrief niet goed wordt weergegeven.

 
Acretia

Van den Berg zoekt nieuwe buren!

Voor Van den Berg Installatietechniek uit Zwaagdijk, al jarenlang klant van Acretia, hebben wij een nieuwe website ontwikkeld. Deze verschijnt perfect op alle soorten apparaten en is eenvoudig te beheren. Dit was niet alleen nodig voor de dagelijkse zaken, maar óók omdat Van den Berg nieuwe bedrijfsruimten gaat verhuren! Hun pand wordt namelijk verdubbeld. Nieuwsgierig? Check www.vandenberginstal.nl

 

 
Acretia

Het Keetje is zo veel méér!

Het Keetje in Lutjebroek is zo veel meer dan alleen fruitkwekerij. Een prachtige zorgboerderij, boerenlandwinkel, koffieterras... En ook een unieke locatie voor kinderfeestjes en basisschooleducatie. Om dit meer bekendheid te geven, heeft Acretia het adverteren uit handen genomen. Wij verzorgen ontwerp, inkoop, planning en zijn contactpersoon. Het Keetje profiteert van optimale budgetbesteding. En van rust: het kan alle aanvragen lekker naar ons doorsturen!

 

 
Acretia

Jubileumkrant Woonwinkel Westeinde

In september bestond Woonwinkel Westeinde in Enkhuizen 30 jaar. Om dat te vieren gaven zij een jubileumkrant uit vol met schitterende aanbiedingen. Acretia gaf het vorm, in de herkenbare stijl die al jaren goede advertentieresultaten oplevert. Naast de krant, die huis-aan-huis door heel Westfriesland is verspreid, verzorgden wij spandoeken en speciale stickers voor op de bus. De hele regio zal het weten!

 

 
Acretia

Website Connect Assuradeuren

In het voormalige raadhuis van Wognum is Connect Assuradeuren gevestigd, een kantoor met 42 medewerkers, 26 aangesloten assurantietussenpersonen en volmachtiging van 10 gerenommeerde verzekeraars. De bouw van hun nieuwe website vertrouwden zij toe aan Acretia. De vormgeving is weer anno nu, de weergave is geoptimaliseerd voor elk formaat scherm en het geheel is eenvoudig zelf bij te houden. Succes verzekerd. www.connect-assuradeuren.nl

 

 
Acretia

40 jaar Laan Kozijnen

Nog een jubilerend begrip in West-Friesland: Laan Kozijn in Grootebroek bestaat 40 jaar! Om aan deze mijlpaal – inclusief speciale aanbiedingen – ruchtbaarheid te geven, ontwikkelde Acretia een dubbele advertentiecampagne: een voor de particuliere markt en een voor de zakelijke relaties. Uiteraard ging dit gepaard met de nodige redactionele artikelen én mochten wij de verpakking ontwikkelen van het relatiepresentje…  Lekker hoor, Dennis en Cindy! ;-)

 

 
Acretia

Campagne Univé Noord Holland

Zoals het een coöperatie zonder winstoogmerk betaamt, gaf Univé Noord-Holland haar leden geld terug. En zoals het een full service reclamepartner betaamt, regelde Acretia de complete mediacampagne voor deze actie. Wij kochten collectief advertentieruimte in en coördineerden alles van Den Helder tot Amsterdam plus Zwolle. Dit bespaarde Univé tijd en geld. Zoals het een coöperatie betaamt. 

 

 
Acretia

Logo Westfries CV & installatie

Natuurlijk helpen wij de startende ondernemer net zo graag. Westfries CV & Installatie uit Wervershoof bijvoorbeeld. Eigenaar Berry Oostwouder wilde zijn huisstijl in één keer goed neerzetten. Acretia ontwierp een logo met rood en blauw (warm & koud) en natuurlijk groen, want verduurzaming is helemaal zijn ding. Berry kwam bij ons terecht via Kapsalon 1693, die in onze vorige nieuwsbrief stond. Blijft de beste reclame, mond-tot-mondreclame.

 

 

Bekijk wat wij voor u kunnen betekenen

Website
 

DUS. Dat is nieuws...

Copyright © 2019 Acretia Media & Creatie

Adverteren  |  Huisstijl  |  Website  |  Drukwerk  |  Verpakking  |  Campagne

wetransfer ROTA Linkedin Facebook Twitter YouTube